![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Mam problem , pracuję nad rejestracją dla swojej strony i chciałbym aby wysyłany tekst na maila przychodził jako html ( narazie żadne znaczniki typu <b> itp nie działają ) Chodzi mi o fragment $list = abym mógł zamiast /n/r używac kodów html. Oto troche mojego kodu : // jeżeli nie ma żadnego błedu, użytkownik zostaje zarejestronwany i wysłany do niego e-mail z linkiem aktywacyjnym if ($blad == 0) { $haslo_md5 = md5($haslo); // zaszyfrowanie hasla $active = uniqid(rand()); // $active = md5(mktime()); tworzenie unikalnego kodu dla użytkownika $wynik = mysql_query("INSERT INTO $tabela (name,login,haslo,mail,active,active_time) VALUES ('{$name}','{$login}','{$haslo_md5}','{$mail}','{$active}','{0}')"); if ($wynik) { TUTAJ MAM PROBLEM : $list =" Witaj,\r\r Kliknij w link, w celu aktywowania swojego konta. http://www.a.com.pl/new_partners/weryfikac...sh=$active \r <b>Informacje o koncie:</b> Login: $login Haslo: $haslo \n Pozdrawiamy ssi.com.pl "; mail($mail, "Rejestracja w Portalu i", $list, "From: PORT.COM.PL<biuro@xxxxi.pl>"); echo '<p>Dziękujemy za rejestrację! W ciągu nabliższych 5 minut dostaniesz wiadomość e-mail z dalszymi wskazówkami rejestracji.</p>'; mysql_close($polaczenie); exit; } } mysql_close($polaczenie); } Z góry dziekuje za pomoc , albo chociaż naprowadzenia na dobrą drogę ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:40 |