![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 4.09.2003 Skąd: z Gdyni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cze. Jestem początkującym webmasterem (w dziedzinie php) i mam problem z pewnym skryptem. Moje konto założyłem na Lycosie, a gdy używałem innych skryptów baza danych była wyszukiwana automatycznie. Potrzebne mi są dane:
prefix dla tabel (powinno chyba być data/members/free/tripod/uk/s/h/l/shlizer/htdocs/) host (powinno chyba być localhost) user (powinno chyba być Shlizer) hasło usera (powinno chyba być puste) nazwa bazy (powinna chyba być shlizer_uk_db) Idę dalej i wyskakuje błąd: "DROP TABLE IF EXISTS data/members/free/tripod/uk/s/h/l/shlizer/htdocs/ban; błąd: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '/members/free/tripod/uk/s/h/l/shlizer/htdocs/ban' at line" Z tego, co wyczytałem, to trzeba usunąć z bazy tabelę "ban". Łączę się z bazą na Lycosie (z WWW) i usuwam. Próbuję jeszcze raz zainstalować... i nic. Znowu to samo. Pliki wgrałem dobrze, bo sprawdzałem kilka razy... Może ktoś pomóc? ![]() -------------------- Nie będziesz robił machin na obraz i podobieństwo ludzkiego umysłu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:37 |