![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki kod a zarazem i problem maja sie wyswietlac po wpisaniu w formularz takie dane jak imie czas i kroki. Wyswietla mi sie jako imie temp liczba krokow jest ok ale mam problem z czasem.
Powód edycji: [phpion]: bbcode
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 11 Dołączył: 25.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co to jest $_POST['loadVariables'] ?, bo jeśli ta zmienna istnieje, to ładujesz ją do $string i pewnie wtedy ją nadpisujesz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest zaczerpniete z flash-a laduje do pliku
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź jakiego typu dane możesz przechowywać w kolumnie czas tabeli users, bo zapewne nie jest to integer. Jeśli jednak będzie to integer, to sprawdź co jest w zmiennej $string[1], a co jest w zmiennej $intVal = (int) $string[1] (tuż przed zapisem do bazy danych). Nie wstawia, bo nie rozpoznaje formatu wprowadzanych danych, zatem albo w kolumnie czas nie może być liczby całkowitej, albo to co w zmiennej $string[1] nie jest liczbą całkowitą.
|
|
|
![]()
|
|
a moze inaczej
zapisuje i dane do pliku ale nie moge do niego wcisnac innych danych tzn imie
Powód edycji: [phpion]: bbcode
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Proszę stosować odpowiednie bbcode. Tym razem poprawię, ale następny post bez bbcode spowoduje zamknięcie wątku.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:50 |