![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2013 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Jestem nowym użytkownikiem, cieszę się, że znalazłem to forum i chciałem wszystkich przywitać ![]() Mój pierwszy post będzie dotyczył problemu z tablicami, a mianowicie proszę spojrzeć na kod:
Chodzi o to by, nie zwracało mi wyniku tylko i wyłącznie typu: 1 lata 2 dnia 5 miesiac - tylko 1 rok 2 dni 5 miesięcy. Męczę się z tym nie miłosiernie i nie mogę tego rozwiązać. Proszę o jakąkolwiek pomoc, jeżeli będzie potrzeba więcej szczegółów odnośnie problemu postaram się dopisać jak najwięcej. Skrypt po wpisaniu w formularzu html i naciśnięciu przycisku dzięki ajaksowi bez odświeżania zamienia wpisaną ilość sekund na ilość sekund, minut, dni, godzin, miesięcy i lat. I wszystkie nazwy lat, miesiecy, dni itd. idą z jednej tablicy. I chodzi mi o to, co mam dopisać aby nazwy z tablicy odmieniały się przez przypadki, tzn. nie były sztywne. Jak już pisałem, nie 2 lat, tylko 2 lata itd. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:11 |