![]() |
![]() |
--KasztaN-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witajcie. Robiłem stronkę na dysku która wygląda tak
![]() po wgraniu wszystkich plików na serwer wygląda to tak: http://www.kruklanki.poryte.org/ Ścieżki do plików są dobre. Nie mam pojęcia dlaczego to nie działa. To chyba wina któregoś js. Proszę o waszą pomoc ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 410 Pomógł: 5 Dołączył: 25.01.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja też kiedyś miałem taki problem. Okazało się, że to nie była wina JavaScriptów (co do których też miałem zastrzeżenia), lecz po prostu na ustawieniu chmodów. Spróbuj - może to to - nadaj chmod 775 i wtedy zobacz (mnie pomogło).
Pozdrawiam. |
|
|
--KasztaN-- |
![]()
|
Goście ![]() |
nadałem, ale nic się nie zmieniło
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 410 Pomógł: 5 Dołączył: 25.01.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
755
Sorki - właśnie sprawdziłem u siebie. Oczywiście chmody nadajesz obrazkom Jak nie pomoże - nie wiem. Na JS "znam się" na tyle, by je wstawić poprawnie na stronę - może ścieżka do JS... To tyle z mojej strony Ten post edytował roobik 19.06.2013, 21:36:59 |
|
|
--KasztaN-- |
![]()
|
Goście ![]() |
niestety nic nie pomaga
![]() ![]() Czekam na dalsze propozycje ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mialem kiedyś taki problem. Okazało się, że wszystkie pliki js trzymałem w folderze o nazwie " javascript". Nazwa ta była automatycznie blokowana przez serwer i wystarczyło zmienić nazwe tego folderu na cos innego i po problemie.
|
|
|
--KasztaN-- |
![]()
|
Goście ![]() |
mój folder to 'JS'.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ścieżki do plików:
Czy strona główna znajduje się bezpośrednio w public_html czy w jakimś folderze? Czy folder images znajduje się poziom wyżej od lokalizacji plików .html? Jeśli nie to usuń kropki ze ścieżek i zostaw:
Powinno działać. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ścieżki są dobre, Twój jakiś skrypt JS, który ma wyświetlać miniaturki po prostu nie działa tak jak powinien.
Prawdopodobnie chodzi o plik global.js Ten post edytował Damonsson 20.06.2013, 11:11:34 |
|
|
--KasztaN-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Owszem ścieżki są dobre
![]() Global.js po tescie firebuga wyskoczyło "TypeError: jQuery.pez is undefined"
|
|
|
--KasztaN-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Niech ktoś pomoże : (((
|
|
|
![]() ![]() |