![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesteśmy firmą z Bydgoszczy, zajmujemy się tworzeniem przede wszystkim dedykowanych aplikacji internetowych (Portale/Serwisy itp.). Szukamy, póki co, 1 osoby na stanowisko, najlepiej z Bydgoszczy. Ewentualnie zdalnie, ale też z zastrzeżeniem, spotkania w Bydgoszczy kilka razy w miesiącu. Szukamy osoby z otwartym umysłem, umiejącej sobie poradzić z każdym problemem. W razie jakichś pytań jeszcze, można kierować też do mnie na PW, jestem programistą.
Ogłoszenie standardowe jak wszystkie inne: Programista aplikacji internetowych Miejsce pracy: Bydgoszcz Wymagania: - umiejętność samodzielnego programowania obiektowego PHP (MVC) - znajomość baz danych MySQL (PDO, MySQLi) - przynajmniej podstawowa znajomość XHTML/HTML , JS (AJAX) , oraz CSS - doświadczenie w realizacji aplikacji internetowych w technologii PHP + MySQL - przynajmniej bierna znajomość języka angielskiego - staranność, rzetelność i terminowość przy wykonywaniu realizacji - umiejętność pracy w zespole Dodatkowo mile widziane: - znajomość frameworków - znajomość systemów linux - znajomość systemów kontroli wersji - umiejętność tworzenia aplikacji na Android/iOS Oferujemy: - praca w oparciu o umowę o dzieło / umowa o pracę w siedzibie firmy, jak również zdalnie - wynagrodzenie stałe + system premiowy - notebook służbowy - realizację ciekawych projektów - pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie - miłą atmosferę Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: biuro@epmedia.pl z dopiskiem w temacie: 'Programista aplikacji internetowych' . Kontakt telefoniczny: 604 939 539 Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi osobami. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)”. Dane rejestrowe: Evolution Project interactive Media Daniel Dybikowski ul. Ogrodowa 11 Drzewce, 86-065 Łochowo NIP: 5542719144 REGON: 340705668 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:58 |