![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki problem, że nie mogę podać ścieżki do katalogu, w którym mają być ładowane pliki.
Ścieżka znajduje się w tym samym katalogu gdzie skrypt, czyli /public_html/up/files Katalogowi "files" nadałem prawa 777 i po załadowaniu jakiegokolwiek pliku wywala" No input file specified." ścieżkę podałem w taki sposób
W pliku index.php nie zmieniałem nic
</body> </html> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co zawiera ta zmienna $superdat_name bo sprawdzasz czy nie jest pusta, ale nigdzie jej nie ustawiasz
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fajnie, ale co w niej jest? Jeżeli jest nieustawiona to nie ma prawa działać
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Pojęcia nie mam, co w niej jest i co ma w niej być ( szczerze)
do tego skryptu była dołączona taka instrukcja The index.php is the form and the upload.php is the file that does the work - create a folder in your webdirectory called upload and upload the files - In this directory make another folder called files and set the permission to 777 the files folder this is where the files will get sent - Now in the upload.php you have to change 3 variables one is the full path to your files folder /your/full/path/httpd/upload/files - Second is the email address where the notification will be sent PS. jeśli trzeba ją ustawić to jak to zrobić? Ten post edytował lukasz0021 16.06.2013, 14:30:29 |
|
|
![]()
|
|
Czyli nie masz pojęcia o php, zabierasz się za naukę od złej strony. Polecam ukończyć najpierw jakiś kurs php.
przed ifem zrób
i możesz zobaczyć co się tam mieści jeżeli puste, a zapewne tak to ustaw, ale pewnie i tak to nic nie da bo cały skrypt jest beznadziejny. No i działa tylko jak jest register_globals włączone. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
W takim razie gdzie mogę znaleźć skrypt uploadu z powiadomieniem na pocztę?
W sieci owszem są, ale bez powiadomienia na skrzynkę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:19 |