![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z odczytem danych z tablicy a raczej z pętli..
Zaczynając od początku.. Osoba wybiera sobie w formularzu kilka checkboxów.. Checkboxy wysyłam getem do pliku php - nazwa checkboxa jest costam[] W efekcie otrzymuje Kod plik.php?costam[]=1&costam[]=2&costam[]=3 Wszystko super.. Odbieram dane Kod $get_costam = $_GET['costam']; i potem
ok wszystko pieknie się pokazuje - gdy jednak odniose się do zmiennej $link_rel poza pętlą foreach to pustka.. ;/ W późniejszej części jest:
Niestety nijak nie działa.. Próbowałem przed pętlą dodać $link_rel = ''; i w petli $link_rel .= '{zawartość}'; jednakże nic to nie pomogło.. ;/ Nie mam już pomysłu jak wyświetlić te dane poza pętlą. Dodam że wszystko inne działa bez problemu - tylko na tym utknąłem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) print_r w pętli pokazuje dokładnie to co bym chciał umieścić w zmiennej $tabela4 Całość ma wyglądać tak
Nie mam pomyślu gdzie robię błąd i czy w ogóle to jest błąd czy coś nie poprawnie wymysliłem.. tak czy owak za wszelkie sugestie będę wdzięczny. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:22 |