![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2004 Skąd: Mysłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam problem z importowaniem danych do bazy na własnym kompie. Dane są w pliku .sql tylko że zajmuje od ponad 7 MB i tu jest problem bo gdy daje import przez phpmyadmin to tam jest ograniczenie pliku do 2MB. Jak inaczej zaimportować ten plik bez dzielenia na mniejsze?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A próbowałeś za pomocą programu "Pomocnik MySQL"
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2004 Skąd: Mysłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no prawie działa ale się też wysypuje, tym razem wyskakują mi jakiś błedy niby syntaktyczne. Ale plik z danymi jest eksportem z konta i nic w nim nie grzebałem, więc czy to zależy od wersji serwera mysql że teraz ni moge importować tego pliku u siebie?? starałem się już go zaimportować ręcznie wycinając kod, i zadziałał on przy tworzeniu tabel ale gdy wrzucałem kod inserta z danymi to wyskakują mi błędy. może z konsoli spróbować to załadować?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Z linii poleceń:
Kod mysql db_name < backup-file.sql Najszybciej - bo nie przez frontendy tylko bezpośrednio. A na przyszłość: http://dev.mysql.com/doc/mysql/en/mysqldump.html -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:56 |