![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Mam następujący problem. Posiadam tabele w html.
Skrypt po stronie faceboox-a Ładuje html-a go tak: <link href="src/facebox.css" media="screen" rel="stylesheet" type="text/css"/> <script src="js/jquery.js" type="text/javascript"></script> <script src="src/facebox.js" type="text/javascript"></script> <script type="text/javascript"> {literal} jQuery(document).ready(function($) { $('a[rel*=facebox]').facebox({ loadingImage : 'src/loading.gif', closeImage : 'src/closelabel.png' }) }) {/literal} </script> Problem polega na tym tak zauważyłem, że posiadane w pliku html <tr> rozwalają całość po wyświetleniu tego w faceboox-ie. Nie jestem biegły w javie, dlatego prośba dla Was czy moglibyście coś podpowiedzieć ![]() THX z góry. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 19 Dołączył: 31.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzie tak uczą pisać?
Zmień kodowanie, chyba że chcesz żeby klątwy na Ciebie rzucali. w ostatnim tr td daj colspan 4. I najlepiej daj żywy przykład -------------------- Szukam pracy za granicą jako FrontendDeveloper - AKTUALNE
forum.php.pl/PoszukujePraca_Frontend_Developer_t218107.html |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki za odpowiedz. kodowanie poprawielem. (utf-8)
wrzucam co robi facebox z wyswietlaniem: Oczywiscie jest to wycinek całości ale widać na nim dokładnie jak rozpierdziela sie całość. ![]() Przewr nie powinno w ogóle być wg. mnie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 06:46 |