![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Takie coś: http://jsfiddle.net/danten1/AXQBF/ Jak wrzucam kod na stronę to po odświeżeniu wraca przycisk/obrazek nr 1 i można tak klikać w nieskończoność. Chciałbym by po kliknięciu i odświeżeniu zostawał przycisk/obrazek nr 3 (z podziękowaniem) i blokowało możliwość ponownego klikania. Info pewnie będzie zapisywane w ciastkach? Nic to, nie mam jakichś restrykcyjnych wymagań względem tego żeby zapamiętywalo IP i takie tam. Jak sobie użytkownik wyczyści ciastka i wejdzie ponownie to niech sobie klika. Chodzi mi o to że w chwili obecnej, po odświeżeniu może klikać, a to moim zdaniem BARDZO nieestetycznie wygląda. Jakieś pomysły? Jestem kompletnym laikiem dlatego prosiłbym o wytłumaczenie jak krowie na rowie lub odesłać do odpowiednich materiałów, które pomogą mi rozwiązać mój problem. Ten post edytował prantan 11.06.2013, 00:00:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 565 Pomógł: 15 Dołączył: 11.10.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do tagu <a></a>
wpitoliłem takie cudo:
po kliknięciu w obrazek rzeczywiście nie można już kliknąć, ale po odświeżeniu strony (F5) można ponownie klikać ![]() Ten post edytował prantan 28.06.2013, 14:01:43 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób to na ciasteczkach.
|
|
|
![]()
|
|
Fajnie. Tylko jak operować na ciastkach? Np. to http://kursphp.com/cookies_ciasteczka.php niewiele mi wyjaśnia na temat tego zagadnienia, a nie wiem jak się za to zabrać. Jak zrobić by zapamiętywało że ten konkretny użytkownik już kliknął i po wciśnięciu f5 nie powinien mieć możliwości kliknięcia.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:39 |