![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
to mój pierwszy wpis na tym forum, więc z góry przepraszam jeżeli coś źle napiszę. Mam problem z SOAP w PHP, a ściślej mówiąc chcę utworzyć serwer SOAP. Próbuję udostępnić funkcję, która pozwoli zwrócić informacje z bazy danych. Działa to, ale w małych porcjach... I tutaj moje pytanie - Czy istnieją jakieś limity w przesyłaniu danych poprzez SOAP? Czy jest jakaś sprawdzona metoda na ich ominięcie? Przy większej ilości danych wyskakuje błąd: Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [Client] looks like we got no XML document in /var/www/html/soap/1/client.php:25 Stack trace: #0 /var/www/html/soap/1/client.php(25): SoapClient->__call('doShowProducts', Array) #1 /var/www/html/soap/1/client.php(25): SoapClient->doShowProducts('Monitory', 0, 16) #2 {main} thrown in /var/www/html/soap/1/client.php on line 25 Szukałem w sieci informacji jak to obejść, ale nic sensownego nie znalazłem. Liczę, że drodzy forumowicze mi pomogą i w końcu pozbędę się tego uporczywego błędu ![]() Z góry dziękuję za konstruktywne odpowiedzi. Pozdrawiam Łukasz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Myślę, że to głównie post_max_size i podobne z php.ini.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:15 |