![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie wiem co się dzieje, ale przestał mi działać JavaScript a raczej jego elementy. Zobaczcie na prosty kod poniżej:
data.js
index.php
Wiadomo co to powinno robić. Po odświeżeniu strony w polu input o id="data" powinno się pojawić "asd". Z tym że JS odmawia posłuszeństwa. Konsola wyrzuca: Kod Uncaught TypeError: Cannot set property 'value' of null //Wiem że TERAZ javascript się bulwersuje gdy próbujemy dostać się do obiektu zanim jeszzce wczyta się reszta HTMLa (wrzucenie skryptu na koniec dokumentu naprawia ten problem) ale nigdy z tym nie było problemu. JS widział zawsze jakby cały plik niezależnie od tego gdzie <script> był includowany (zawsze robilem to w head) Pisałem takie rzeczy tysiące razy i zawsze śmigało. Może faktycznie czegoś zapomniałem, dawno nie pisałem niczego w JS ale chyba aż tak nie zardzewiałem. Pozdrawiam Ten post edytował MateuszS 8.06.2013, 16:04:38 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:19 |