![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2004 Skąd: Uć Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich
sprawa wyglada tak: mam baze danych z tabela strony o polach -id -parent_id -title -priority (kolejnosc w menu) i teraz tak, powiedzmy ze struktura menu jest taka: Kod strona1 podstrona1 podstrona2 podpodstrona1 podpodstrona2 podstrona3 strona2 strona3 podstrona4 podstrona45 strona4 potrzebuje zrobic skrypt / funkcje ktora wyswietli mi menu na stronie ale w taki sposob ze jesli jestem np na stronie 1 to widze w tabelce: Kod strona 1 podstrona1 podstrona2 podstrona3 strona 2 strona 3 strona 4 jesli na podstronie 2 to widze Kod strona 1 podstrona1 podstrona2 podpodstrona1 podpodstrona2 podstrona3 strona 2 strona 3 strona 4 itd... nie chodzi o rozwijane menu JS tylko o generowanie tabelki w odpowiedniej kolejnosci... mysle mysle i nie bardzo wiem jak to ugryzc z gory dzieki za pomoc aha i jeszcze jedno... struktura menu moze byc zmieniana, tzn strony moga byc doawane, usuwane itd... takze na sztywno nie przejdzie ![]() takie menu jest na http://webstyle.pl/wsmarket/demo/ po lewej Ten post edytował Leezard 12.10.2004, 19:15:13 -------------------- Nie rób nic na siłę - weź większy młotek ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:36 |