![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Wiem że tego jest wszędzie pełno, ale mam prośbę czy mógłby mi ktoś pomóż w oprogramowaniu mojego formularza bym mógł wysyłać nim emaile z załącznikami(mają to być zdjęcia) tak wygląda formularz: Bardzo proszę o pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gotowca nikt za ciebie nie zrobi, chyba, że zapłacisz.
Jak chcesz popracować samemu: http://stackoverflow.com/questions/1318861...tutorial-online -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eh ok coś poszperam
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 1 Dołączył: 8.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do tego będzie Ci potrzeba zdolności przesyłania plików na serwer
![]() Skrypt prześle plik do folderu tymczasowego, skąd możesz go skopiować do jakiejś swojej lokalizacji, w php mailerze jako załącznik podajesz tą ścieżkę, i po wysłaniu możesz kasować te pliki z folderu ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 01:57 |