![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 59 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam następującą funkcję: Kod function ajax_reload(){ $('#content').empty(); var $dejta = $('form').serialize(); $.post('<?php echo base_url(); ?>ajax/ajax_reload', $dejta, function(result){ $.each(result, function(i, field){ $alert = field.Signal_curr_time; if(field.Signal_dir === '-1'){ var dir = '<?php echo img('images/red_down.gif'); ?>'; } else{ var dir = '<?php echo img('images/green_up.gif'); ?>'; } var sig = '<table><tr onclick="tropen('+"'"+field.Pic_name+"'"+');" class="wynik"><td>' + field.Instrument + '</td><td>'+ field.Time_frame +'</td><td>'+ field.Signal_name +'</td>\n\ <td>'+ dir +'</td><td>' + field.Signal_start_time + '</td><td>' + field.Estimated + '</td><td>' + field.Broker_name + '</td>\n\ <td>' + field.Signal_curr_time + '</td></tr></table>'; $("#content").append(sig); }); }, "json"); } Na localhoście wszystko działa pięknie, aż się miło patrzy, natomiast na hostingu - home.pl już nieszczególnie sprawdziłem dobrze skrypt php, echuje dane w JSON i ajax sobie ładnie to odbiera (w firebugu w żądaniach status POST 200 OK, widać, że odebrał właściwe dane) ale nic mi nie wyświetla :/ co z tym fantem zrobić? z góry dzięki! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:59 |