![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 6 Dołączył: 5.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zastanawiam się nad wyborem studiów. Interesuje mnie programowanie i tworzenie gier, i mam pytanie, czy możecie mi polecić jakieś dobre studia w tym kierunku. Matematyka pp- 98% Matematyka pr ~ 70% Informatyka pr ~ 80% angielski pp ~ 80% Myślałem nad PW ale nie wiem czy mi punktów styknie żeby się dostać. Oczywiście interesują mnie dzienne na jakiejś publicznej uczelni |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
idź na jakiekolwiek studia i ucz się sam. Studia Cię programowania nie nauczą (tym bardziej programowania gier)
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Interesuje mnie programowanie i tworzenie gier, studia swoją drogą, ale jeśli chcesz robić gry, to powinieneś na własną rękę zrobić kilka, kilkanaście gier, od prostych, do coraz bardziej skomplikowanych, żeby w ogóle wiedzieć czym to się je. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 6 Dołączył: 5.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej po technikum pracy dobrej nie znajdę. A na wakacje mam pewnien projekt który robie z kolegami.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo wielu pracodawców patrzy aktualnie na to co potrafisz, to co zrobiłeś. : )
Przede wszystkim znajdź takie programowanie jakie kręci Cię najbardziej - gier PC, gier mobilnych, konsol? Może na początek jakieś uniwersalne rozwiązanie? Na studia idź koniecznie, ale nie licz, że kończąc je będziesz fachowcem, one bardziej uczą tego jak sobie radzić w... ciężkich sytuacjach. ; ) -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrzę: "studia", myślę: "będzie apokalipsa"
...zawiodłem się ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takich tematów już się trochę przewinęło. Radzę przejrzeć forum dokładniej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, takich tematów było sporo.
Idź jak najbardziej na informatykę, a programowania zacznij się uczyć już teraz ![]() -------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:58 |