![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukam osoby która byłaby mi wystanie napisać wydaje mi się dość prosty skrypt. Zależy mi na prostej możliwości aktualizacji z poziomu pliku *.php ze zmiennymi np $opis = "opis etc etc"; Dla przykładu żeby było jasniej o co mi chodzi - > Przykład Widzimy "kafelki", chciałbym aby była jedna oryginalna strona powiedzmy kafelki.php a w niej skrypt który generuje kafelki w sobie, z pliku ze zmiennymi np: zmienne_kafelki.php $1 = "Ola"; //Czyli pierwsze tworzy kafelke ze z podpisem $1a = "folder/Ola/"; // Folder ze zdjęciami $1b = "folder/Ola/zmienne.php"; //Miejsce zmiennych do kolejnej podstrony $2 = "Kasia"; $2a = "folder/Kasia/"; $2b = "folder/Kasia/zmienne.php"; Po kliknieciu - Przykład część druga W "ola" Tworzy coś podobnego do przykładu czyli zdjęcia naliczająco z folderu wskazanego z $1a oraz z pliku zmienne.php powiedzmy $opis =""; $miniaturka =""; itd. Pytanie moje brzmi czy jest ktoś coś takiego wstanie dla mnie napisać i ile by kosztowała taka przyjemność. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:38 |