![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-kubek3898- |
![]()
|
Goście ![]() |
Od razu przejdę do rzeczy:
Ten kod wyciąga mi dane z tabeli servers w postaci tablicy. Teraz chcę wyciągnąć z niego IP, więc robię tak:
Jednak, ten kod choć prawidłowy, zapisze mi do każdej zmiennej $ip_servers[ element_tablicy ] to samo IP, czyli po prostu, to z pierwszego rekordu. Ja chcę natomiast, by pobrało mi odpowiednio do każdej zmiennej $ip_servers[ element_tablicy ] odpowiadające jej IP. Czyli, żeby możliwe było takie coś:
Czy jest to w ogóle możliwe? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ps. piszesz sklep a nie potrafisz wyciągnąć danych z bazy... super ![]() Ten post edytował CuteOne 30.05.2013, 14:13:36 |
|
|
-kubek3898- |
![]()
|
Goście ![]() |
Niestety, ale var_dump(); mi zwrócił
dopiero po zmienieniu na: zadziałało. Jednak to i tak zwróciło mi tylko: co wcale nie rozwiązuje mojego problemu ![]() . Masz rację nie umiem, nigdy z takim czymś się nie spotkałem, więc byłem bezradny. Jednak myślę, że sobie poradzę bez takiej wiedzy, tym bardziej, że mam takich userów jak Ty ![]() PS. Nawiasem mówiąc, to nie do skryptu sklepu. Ten post edytował kubek3898 30.05.2013, 14:25:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:43 |