![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako że nie moge doczekać się nikogo do zrobienia prostej stronki, postanowiłem sam w wolnej chwili zadziałąć. To ma byc prosty portal, najlepiej na darmowym CMSie.
Ma obsługiwać bazę danych z artykułami które każdu user sobie wybiera z listy i dodaje do swoich wg potrzeb. Nastepnie na podstawie właściwości i wpisów w danym produkcie, user dostaje w ciągu roku przypomnienia na maila. Potrzebuję też aby posrtal miał możliwośc dodawania artykułów, wysyłania bliuletynów oraz by każdy user mógł dodawać produkty które po zatwierdzeniu admina są widoczne publicznie i mogą być wykorzystane później przez innych. Proszę o pomoć w wyborze bo np w Quic CMS czy Joomla nie wiem czy da sie jakos prosto dorobić te moje zapytania do bazy. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
za 50 zł nikt ci tego nie zrobi. Joomla będzie odpowiednim cms
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nikt nie pisał że za 50zł (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jeden mnie oszukał, drugi dostał 500zł i już drugi miesiąc czekam więc chyba sam to zrobie ... Jommle troszke znam tylko nie wiem jak tam dorobić kod który ja chce |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwne, tak po prostu wysłałeś komuś 500zł i czekasz aż Ci zrobi ? Nie masz umowy z konkretnie podanym terminem ?
|
|
|
![]()
|
|
jest umowa i już dawno po terminie
właśnie ją zrywam i odzyskuje zaliczkę |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 08:12 |