![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
posiadam funkcję generującą codziennie plik xml. Potrzebuję wygenerować kolejny plik xml zawierający nowo dodaną treść w porównaniu do poprzedniego pliku. Czy ktoś mógłby mnie pokierować we właściwym kierunku/podać czego szukać? Pozdrawiam, mlawnik -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 21 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Głogów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zależy jakie porównianie
ale wpisz sobie w google diff, moze akurat to jest to o czym myslisz -------------------- Wykonuje zlecenia na pobieranie danych ze stron i różne boty.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
XMLDiff to to czego szukałem. Co prawda zorientowałem się, że nie będzie mi to potrzebne, bo łatwiej i wydajniej będzie przechowywać dane w MySQLu, ale dla potomności:
xmldiff w php: https://github.com/mmacia/XMLdiff -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 21:21 |