![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
załóżmy że: posiadam bardzo dobry (pojęcie względne, lecz w moim przekonaniu idealny) pomysł na stworzenie serwisu, który w mojej ocenie marketingowca ma 95% szanse powodzenia i na zarobienie sporej kwoty - nie w sposób jednorazowy a ciągły - mniejsza o to - kwot nie będę wymieniał bo i tak nie ma to sensu - załóżmy że tak jest. zakładamy dalej że: mogę zapewnić wsparcie prawne, marketingowe i pełną obsługę projektu oraz mam wspomnianą ideę, ale moja podstawowa znajomość projektowania stron i liźnięcie spory czas temu języka php nie pozwala mi na techniczne zrealizowanie projektu. Pytanie: W jaki sposób nawiązać współpracę z osobą, która będzie w stanie wykonać ten projekt zapewniając sobie współpracę z tą osobą oferując nawet po 50% zysków nie będąc przy tym wyje****m w kosmos w sensie (tak jak to polaczki potrafią) - poznałem pomysł więc zrealizuję go sam. Jeżeli ktoś jest w stanie sensownie wypowiedzieć się w temacie to zapraszam do dyskusji. Piotrek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:15 |