![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, z góry przepraszam za laickie pytanie, ale jak zrobić aby div przemieszczał mi się bezpośrednio pod kursorem? Chodzi o to, że pierwsze kliknięcie, nieważne gdzie by było skierowane, będzie kliknięciem w diva.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
super, dzięki
![]() jeszcze takie pytanko.. jak zmodyfikować ten kod, aby ten div wyświetlał się co której tam osobie. Mam odpowiednik w php ale chciałbym w js, gdyż gryzą się kody i nie otrzymuję oczekiwanego rezultatu
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
masz u mnie browara
![]() szukałem szukałem i nic nie znalazłem.. jak powinien wyglądać skrypt, który sterował by 2 skryptami, tzn. ustawiam czas np 1godz i przez tą godzinę aktywny jest 1 skrypt, czyli ten div podąża za kursorem a po godzinie uruchamia się drugi skrypt, sterujący aplikacją fb.. i tak na zmianę ![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem tutaj akurat jak działa to w jquery (chodzi o czas), bo w końcu każdy user ma zegarek i jakbyś od każdego pobierał czas + 1h to różnie by to wyszło...
Mój pomysł: Pobrać czas z serwera i sprawdzasz czy np. h (hour) jest większe równe 12, oraz mniejsze od 13. Czyli tutaj mieścisz się w swojej wyznaczonej godzinie if (h >= 12 && h < 13) { //dzialaj na pierwszym skrypcie } analogicznie robisz z innymi godzinami. |
|
|
![]()
|
|
doszedłem do wniosku że wystarczy jak ten pierwszy skrypt załaduje się np 10sek po załadowaniu strony. jak zrobić to najszybciej?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytać i dojść do tego samemu.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:00 |