![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem bo chcę zrobić coś takiego aby po kliknięciu na link/guzik pokazywała mi się ukryta tabela. Mój kod wygląda następująco:
Po kliknięciu na link ( linia 27,54) pojawiają mi się ukryte tabele ale wszystkie na raz co jest złe ale logiczne. Sytuacja wygląda tak, że każdy <tr> jest generowany automatycznie i teraz są dwa ale w przyszłości będą setki. Proszę o pomoc jak to rozwiązać bo brak mi doświadczenia w takich sytuacjach. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 43 Dołączył: 5.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli skrypt ma wyglądać w ten sposób że dla każdej osoby jest osobna tabela to dla każdej osoby musi być osobny przełącznik, a nie tak jak teraz - jeden przełącznik dla całej listy.
Najlepiej zrobić to dodając dodatkową kolumnę z przyciskiem "przełącz" . Przycisk powinien mieć wygenerowane id, najlepiej skonstruowane ze stringu i id osoby, np: "toggle_" i n; co dałoby np dla osoby o id 5 link w postaci: "<a href="$" id="toggle_5" class="slick-toggle">. Natomiast komorka tabeli <td class="slickbox"></td> powinna mieć odpowiednio nadane id, np: <td class="slickbox" id="slickbox_5"> Wtedy można w JS zrobić coś takiego:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:06 |