![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 59 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam tabelę html, wiadomo <tr><td>, potrzebuję zrobić link z całego wiersza tabeli (dla każdego wiersza inny href) ogólnie to nie ma problemu, ale muszę jeszcze w <a> mieć atrybut rel :/ Gdyby nie to, to poradził bym sobie w js przez window.location ale utknąłem w miejscu :/ Z góry dzięki za pomoc/wskazówki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wytłumacz co chcesz osiągnąć bo niezbyt ciebie rozumiem
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 59 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję osiągnąć efekt taki:
Kod <a href="#" rel="#"><tr><td></td></tr></a> Oczywiście w/w jest niepoprawne. Potrzebuję, by cały wiersz tabeli był klikalny, działał jak anchor przenoszący mnie do konkretnej strony. Przy tym wszystkim muszę zachować atrybut rel (potrzebne do lightboxa) Teraz mam taki link: Kod <a href="'. base_url() .'signals/'.$link.'" rel="lightbox" title="Signal">
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
opcje 2:
-w każdym td link -łapanie kliknięcia w tr js i otwieranie strony -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 22 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Witam No niby tak, ale wtedy musiałbym zrobić <a><tr><td></td></tr></a> :/ Chodzi o to, że wiersza nie mogę ująć w znaczniki <a> a właśnie taki efekt chciałbym osiągnąć |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 22 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wcale nie musisz
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Chyba się nie zrozumieliśmy, jeszcze raz:
Mam tabelę Mam również link, który uruchamia lightboxa, który ma wyświetlić obrazek Efekt który chcę osiągnąć - klikam w wiersz tabeli i wyświetla mi się obrazek przez lightboxa ![]() |
|
|
![]()
|
|
moze to
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:17 |