![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pewien problem. Potrzebuje wywsłac tablicę pochodzącą z pół input. Problememn jest to, że taki formularz nie chce wysłałć się poprawnie. Natomiast wersja tyaka bez kluczy wysyła się poprawnie. Czy jest jakiściekawcy sposb na wysąłnie tych kluczy? Coś robie źle? Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomyliłeś atrybuty elementu INPUT. Do nadania klucza służy atrybuty NAME, nie TYPE.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomyliłeś atrybuty elementu INPUT. Do nadania klucza służy atrybuty NAME, nie TYPE. Rzeczywiście pisząc tutaj wiadomosc pomyliłem. w wersji roboczej jest tak jak trzeba. Dodam jeszcze, że wartosciami są tyablice zapisane za pomocąfunkcji serialize()
Sprawa nieaktualna.. okaząło sie, że po wykonaniu funkcji serialize() w zmiennej pojawiały się cudzysłowia, któe niszczyły układ dokumentu. zamieniłem name=".." na name='..' i pomogło. Ten post edytował kukix 24.05.2013, 02:25:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 04:50 |