![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 15.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Skrypt pisany w dużym pośpiechu, dla rodzinnej działalności.
Czekam na oceny. ![]() firany-sklep.pl Ten post edytował joordan 23.05.2013, 20:20:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakby to były lata 90-te to byłoby ok.
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Baner paskudy. Menu się sypie na ff/ubuntu
Formularz rejestracji ma dziwne filtrowanie. Wpiszcie sobie ">lol |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 15.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Baner paskudy. Menu się sypie na ff/ubuntu Formularz rejestracji ma dziwne filtrowanie. Wpiszcie sobie ">lol Dzięki że napisałeś zaraz tam dam striptag Wiem że baner paskudny ale musiało być te logo siła wyższa ![]() sypie ci się górne menu...? Jakby to były lata 90-te to byłoby ok. Rozwiń myśl prostota nie zawsze musi być zła ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 3 Dołączył: 21.05.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Striptag...
Ogolnie masz wszedzie takie bledy ze gdybym widzial sens to bym ci w 5min cala stronke skasowal. Dziura na dziurze |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no nawet 404 nie ma? ; {
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 3 Dołączył: 21.05.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
PS:
Jak mi piszesz PW to nie zadawaj pytan wyrwanych z kontekstu ws tylu "Choci ci o sesje? Bo skad mam wiedziec skad po co i w jakim temacie piszesz. Cytat Wydaje mi się że lejesz wodę i nie masz zbytnio pojęcia o czym mówisz.. Bo gdyby tak nie było pisał byś konkrety.... Kolejny z zerem Pokory Nie powinienes tworzyc filtra nie pozwalaj na. Tylko lepiej zastosowac pozwol na ;] Bo w tym przypadku zabraniasz na wstawianie liter ale niw filtrujesz wszystkiego http://firany-sklep.pl/index.php?so=1&...p;kat=5&s=0 Uzyj htmlspecialchars i addshlashes Strona podatna na Sql.injection. Wiec jak najbardziej bym mogl sie wlamac dodam ze za testy penetracyjne sie placi Ten post edytował alex011251 24.05.2013, 09:12:41 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/firanysk/domains/firany-sklep.pl/public_html/index.php on line 820 Że też ludzie uwielbiają zdradzać swój login do panelu. To kto teraz odgadnie hasło? Czas start. Masz coś nie tak z linkami http://firany-sklep.pl/nasza_firma_sprzeda..._do_chin-6.html -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Człowiek uczy się na błędach
![]() Nie odczytałem wiadomości do końca ograniczenie ilości znaków w rekordzie tablicy sql. Kto był taki mądry...? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wywołaniu takiego adresu: http://firany-sklep.pl/nasza_firma_sprzeda..._do_chin-9.html
Dostałem to: brak strony lub pruba włamania. Może coś innego, albo chociaż poprawnego pod kątem ortografii? A teraz coś większość podstron sypie 404. -- A pod kątem wyglądu: - brzydki formularz rejestracji - w kontakcie brak mapki albo jakiegoś innego zdjęcia, które obrazuje lokalizację - regulamin - tzn jest czy go nie ma, bo obecne zapisy w zasadzie to niczego nie precyzują - treść, a w zasadzie jej brak Ten post edytował klocu 24.05.2013, 10:48:53 |
|
|
![]()
|
|
Człowiek uczy się na błędach ![]() Nie odczytałem wiadomości do końca ograniczenie ilości znaków w rekordzie tablicy sql. Kto był taki mądry...? ![]() A co do ogolnie sesji o ktorej wspomnialales. Nie mam czasu sie teraz w tymgrzebac. Ale uprzedzajc nie wiem czy dales czy nie . Ale jak by co daj session regenerate i time @up A wlasnie. Podsumowujac kolege wyzej. A. Ma sie to podobac odwiedzajacym a nie tobie. Bo ty mozesz miec gust ustosunkowany jako 1% . B. Jezeli klient juz tak chcial jego sprawa. Chyba ze to twoj pomysl Ten post edytował alex011251 24.05.2013, 10:51:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywala error 404 więc chyba już skończona ocena.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skasowaliście mu stronę? Łobuzy.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Jak to możliwe że jest podatna na sql injection skoro w każdym wejściu do sql jest "mysql_real_escape_string"
|
|
|
![]()
|
|
Jak to możliwe że jest podatna na sql injection skoro w każdym wejściu do sql jest "mysql_real_escape_string" Temat: Walidacja danych -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
Skasowaliście mu stronę? Łobuzy. Nie, zmieniłem adres ![]() Zrobiłem kopie sql i tp ![]() Macie bawcie się ![]() Może mnie ktoś uświadomić Jak ktoś zmienił wpis w sql Przecież to jest niemożliwe ![]() Gdy ja próbuję modyfikować zapytanie przez zmienne post get nic się nie dzieje... Ten post edytował joordan 24.05.2013, 11:11:28 |
|
|
![]()
|
|
hahhaha. Jak nie mozliwe?
![]() Polecam taka moja oto klase:
Chroni w 100% przed Sql.injection i Xss tworzysz normalnie security.php includujesz w pliku wywolujesz : przykladowo jak u mnie:
Ogolnie nie wiem jak to piszesz ale cms najlepiej obiektowo. Bo wtedy masz pelna kontrole a strukturalnie sie pogubisz. jak chcesz rady odnosnie jakie moga byc ataki badz jak sie dobrze przed roznymi zabezpieczyc to na pw przeslij mi gg. Bo na Sql i XSS sie nie konczy ![]() ///. H Ten post edytował alex011251 24.05.2013, 12:07:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem, że powyższy post jest ironią?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 22:13 |