![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Mam pytanko na temat wyciągania konkretnej informacji z tablicy wielowymiarowej: Tablica wygląda tak:
Jak wyciągnąć informację o np: Wartości ceny przedmiotu? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie to nie jest tablica, tylko po prostu string opisujący konkretne typy danych.
Inaczej to jakoś powinieneś wrzucić żeby było widać co otrzymujesz. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Są to dane zwracane powstające z metody doGetMyWonItems. Metoda pochodzi z Allegro WebAPI.
Struktura odpowiedzi wygląda tak:
Tak naprawdę do przedszkola mi brakuje, bardziej raczkujący, ale takiego działu tu nie ma ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Może zacznij od zbawiennej lektury obsługi tablic
http://pl1.php.net/manual/en/language.types.array.php -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem tak:
Niestety w wyniku nie dostałem nic. Z kolei jak wymiotę to mi wywala całą tablicę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
nie: to co chcesz wyświetlić
a: ECHO to co chcesz wyswietlic....; -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Podajesz sprzeczne dane za każdym razem więc się nie dziw, że trudno strzelić z właściwą odpowiedzią.... dodaj do tego fakt, ze ty nie masz najmniejszej ochoty nic samemu zrobić i wychodzi jak wychodzi....
Z najnowszego posta wynika że w srodku masz obiekty a nie tablice jak podawałeś wcześniej.... :/ -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
W drugim poście pisałem, że bardziej raczkuje w temacie. Dlatego wymyśliłem aby przedstawić wynik var_damp'em aby pokazać strukturę odpowiedzi. A czy to jest tablica czy obiekt to nie oczekuj ode mnie poprawnego nazewnictwa bo nie wiem, jeżeli ktoś zechce pomóc to pomoże...a kiepskiej baletnicy to i rąbek u spódnicy...ale my tu gadu gadu a $posty lecą
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 53 Dołączył: 18.09.2007 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 378 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A najlepiej przejdź na nowe webapi gdzie już jest i poprawne nazewnictwo, i obiekty.
Jak się do tego dobrać masz w dokumentacji allegro. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odwołujesz się do obiektu jak do tablicy i stąd błąd.
|
|
|
![]()
|
|
Musisz dobrać się do obiektów. Coś takiego chyba było. Niestety nie działa. Nic nie wypluwa Witam ponownie. Znalazłem rozwiązanie więc zamieszczam. Może się to komuś jeszcze przyda gdzie $il_petli jest inkrementowaną wartością przy każdym obrocie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 05:12 |