![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
prosiłbym o jakąś podpowiedź, nakierowanie jak zrobić taką wysuwającą się belkę z menu i logo u góry strony która będzie nieruchoma i się pojawiała dopiero po zjechaniu strony np o 100px w dół (coś na wzrór jak ma allegro gdy scrolujemy stronę w dół) samą belkę mam zakodowaną nieruchomo u góry i obecnie ma display:none; jednak nie mam pojęcia co zrobić aby pojawiała się dopiero po zjechaniu strony o X px w dół bo z javascriptu jestem bardzo kiepski bardzo proszę o jakąś podpowiedź z góry serdecznie dziękuje |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
analogicznie:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=212158 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielkie dzięki, jestem 2 kroki dalej ale jeszcze z 3 przed końcem bo kombinuje na wszystkie sposoby i nic nie działa, jak już mówiłem z javascriptu jestem noga kompletna
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:14 |