![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2013 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Otóż potrzebuje pobrać dane z kilku tabel z różnych pól. Dane mniej wiecej sa polaczone tzn. Device.type jest polaczony z Device_type.Id (i z Device_type musze pobrac jego nazwe i pozniej wyswietlic w PHP. Próbowałem to ogarnąć, trochę szukałem po internecie ale nie znalazłem tego czego poszukuje... SQL zwraca Pusty wynik :/... oto moje zapytanie:
Nie potrafię dojść czemu zwraca cały czas pusty wynik.. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wrzuć to zapytanie w phpmyadmin i sprawdź co zwróci
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2013 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie też pod tym kątem sprawdzałem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 4 Dołączył: 15.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzieś brak ci dancyh.
Poczytaj czym się różni INNER od LEFT, a odpowiedź przyjdzie sama. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuń z zapytania Worker i sprawdź co zwróci jeżeli nic to usuń jeszcze Section i ponownie sprawdź. Jak kolega wyżej wspomniał prawdopodobnie czegoś brakuje
![]() |
|
|
![]()
|
|
SPróbowałem użyć funkcji LEFT JOIN ... i nic... po usuwałem workera, sprawdzilem, pozniej kolejne i dalej nic... zarówno jak SQL w my adminie pokazuje ze zapytanie jest poprawne ale brak rekordow do wyswietlenia tak i PHP tak samo mi robi :S..
Edited Do zamknięcia... SQL po restarcie hula, a ja z robiłem błąd w składni php ![]()
Tak byc powinno Ten post edytował Denix 22.05.2013, 08:52:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:25 |