![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki problem. Pewnie maly ale mecze sie z nim juz troche. Mam na stronie formularz, tego typu: Kod <p><input type="text" name="cena_netto[1]" size="10"> <input type="text" name="cena_brutto[1]" size="10"> <p><input type="text" name="cena_netto[2]" size="10"> <input type="text" name="cena_brutto[2]" size="10"> . . . <p><input type="text" name="cena_netto[10]" size="10"> <input type="text" name="cena_brutto[10]" size="10"> probuje stowrzyc prosty skypt, ktory przepisze mi wartosci cena_netto[] odpowiednio do pola cena_brutto. Jak mam odnosic sie do tych zmiennych? Chodzi o tablice. Prosze o jakas wskazowke. Dzieki CoolB |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cos takiego?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie.
Dzieki za pomoc, ale to nie rozwiazuje mojego problemu, poniewaz moje zmienne nie moga sie tak samo nazywac bo w nastepnym kroku php je odpowiednio interpretuje. A po dopisaniu czegokolwiek na koncu kazdej zmiennej znowu powracam do punktu wejscia. ![]() Pozdrawiam. coolb -------------------- CoolB
Warsztat: Win2000 | IIS | PHP 4 | ASP.NET | MySQL | MS SQL Server |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc!
Również poszukuje odpowiedzi na to pytanie. POMOCY!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 13:10 |