![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam i Zapraszam na PortalRadiowy to jeden z najlepszych portali o Radiach internetowych.
co możemy tam spotkać ? zrobić ? -skrypty -informacje o radiach -pomocne forum -mila administracja Zapraszam na : PortalRadiowy.com.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Fajnie, ale prosisz o coś konkretnego czy ot tak napisałeś?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O wszystko co napisałem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jeden z najlepszych portali o Radiach internetowych ![]() Wszedłem, burdel na stronie i wyszedłem. A po drugie, to co tutaj podałeś to jest perfidna reklama, a nie coś do oceny. To ja już wolę i też robię małą kryptoreklamę http://rmfon.pl, a co jak Tobie wolno, to mnie nie wolno? Chociaż o normalnych radiach i prawdziwych i opłacanych (mam na myśli ZAiKS). A wracając jeszcze do Twojej strony, to niestety porażka. -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli to ma być najlepszy portal o radiach to Ja nawet nie chce wiedzieć jak wyglądają te inne portale. Ten jest straszny. No, ale w sumie to chyba jego reklama a nie prośba o ocenę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 1 Dołączył: 2.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widać że lay nie jest zaprojektowany przez grafika. Jeśli to nie jest serio reklama to zleć grafikowi layout i go zakoduj.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:48 |