![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 2 Dołączył: 25.03.2009 Skąd: Pionki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
mam proste forum, które obecnie próbuję rozbudować o dostępność ze względu na grupy oraz dodać pewne wyjątki. mam takie tabele: FORUM_KATEGORIE id_kategorii nazwa_kategorii ostatni_post ilosc_watkow ilosc_postow FORUM_WATKI id_watku id_kategorii id_usera ostatni_post FORUM_POSTY id_postu id_watku id_usera tresc_postu data FORUM_AUTORYZACJA typ_autoryzacji (1,2,3) // 1 - blokada całej kategorii, 2 blokada dostępu do wątku id_autoryzacji // id kategorii lub id watku widocznosc (0,1) // 0 zablokowany, 1 widoczny grupa chcę wyświetlić listę 20 tematów w których ostatnio pisano z uwzględnieniem grupy i widoczności/zablokowania kategorii/wątków. Mam takie zapytanie:
niestety nie bierze ono pod uwagę dostępnych dla danej grupy wątków umieszczonych w kategorii niedostępnej dla danej grupy da się to jakoś rozszerzyć czy trzeba osobne zapytanie? Ten post edytował pionas 16.05.2013, 09:13:21 -------------------- Organizujesz konkurs? Chcesz coś wygrać? Wejdź na www.e-Konkursy.info :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9.07.2025 - 04:07 |