![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Niedługo kończę gimnazjum i zamierzam iść do technikum informatycznego. Chciałbym dowiedzieć się czy plany w związku z tym są dobre i nie zmarnuje sobie też czasu? Otóż postanowiłem, że zanim pójdę do tego technikum wybrałbym najgorszą zawodówkę jaką się tylko da (oczywiście nie traktując tej szkoły jako alternatywy) na przyszłość. Ta zawodówka była by tylko po to abym mógł przez 3 lata samemu uczyć się języków programowania poprzez kursy, książki itd. aby poszerzyć wiedzę oraz być przygotowanym na technikum. Po 3 letniej zawodówce poszedłbym do 4 letniego zaocznego technikum informatycznego. To dałoby w sumie 7 lat nauki więc trochę bym już potrafił. Po technikum jeszcze nie mam planów na razie skupiam się na tym planie. Piszę ten temat bo mam wątpliwości czy kierować się takim planem czy zrezygnować z trzech lat zawodówki i po prostu od razu iść do technikum. Z góry dziękuję i czekam na rady. Pozdrawiam. Ten post edytował Generic 14.05.2013, 23:06:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:15 |