![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Szperam google poszukując dobrego gotowego skryptu pod portal społecznościowy. Ważne jest dla mnie aby portal był szybki, a jednocześnie oferował wiele możliwości rozbudowy o nowe funkcje. Ważne jest też, aby posiadał on wiele funkcji social (dodawanie zdjęć, filmów, przekazywanie różnego typu"podarunków między użytkownikami - tak jak na portalach randkowych). Mogli byś taki skrypt polecić, ewentualnie poinformować, czy lepiej tworzyć skrypt od zera? Maverick |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod frazą "php script social network" jest ich kilka, chyba najbardziej popularny to SocialEngine. Jednak jak planujesz coś innego, to zleć napisanie takiego.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm przeglądając możliwości SocialEngine...to troszkę za mało ma możliwości. Oczywiście zawsze można dodać to i owo ale chciałem na przykład na starcie obsługę kamerek.
Natomiast pisanie pewnie od zera, troszkę kosztuje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć z nich ma opcje dodawania wtyczek, musiałbyś się rozeznać na ich forach czy już ktoś takiej nie napisał.
Cytat Natomiast pisanie pewnie od zera, troszkę kosztuje. Nawet więcej niż troszkę. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, Szperam google poszukując dobrego gotowego skryptu pod portal społecznościowy. Ważne jest dla mnie aby portal był szybki, a jednocześnie oferował wiele możliwości rozbudowy o nowe funkcje. Ważne jest też, aby posiadał on wiele funkcji social (dodawanie zdjęć, filmów, przekazywanie różnego typu"podarunków między użytkownikami - tak jak na portalach randkowych). Mogli byś taki skrypt polecić, ewentualnie poinformować, czy lepiej tworzyć skrypt od zera? Maverick Kolejnego showupa chcesz zrobic? Odpusc sobie - juz to przechodzilem ze sporym kapitalem i lipka wyszla ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:06 |