![]() |
![]() |
-Devilman- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, w ramach projektu staram się zrobić kalkulator w php, który będzie obliczał cenę świadczenia usługi transportowej. Problem polega na tym, iż nie wiem jak przekazać zmienna sesyjną do zapytania xpath :
W nie za komentowanym przypadku to działa, lecz jeśli chcę by ta zmienna została podstawiona pojawia się problem, gdyż nic się nie wyświetla. Ogółem kalkulator ma oprócz tego w zależności od ilości km pobierać stawkę z pliku xml. Czy mógłby mi ktoś zaproponować jak w nieskomplikowany sposób rozwiązać ten problem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Skad ci przyszlo do glowy ze + słuzy do łączenia tekstów??
Zajrzyj do manuala do dzialu oepratory i zobacz jaki operator sluzy do tekstow -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
-Devilman- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dziękuję bardzo za pomoc
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |