![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 2.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich! Próbuje napisać skrypt który na podstawie rekordów w bazie, sprawdza czy data rekordu jest identyczna do daty rekordu dnia dzisiejszego jesli tak to
wpisuje w szablon pozostale rekordy i wysyla. Troche chaotycznie, wiem. Załużmy, że mamy w tabeli jedna pozycje która zawiera" - imie - przedmiot - date - stan i sa w tej tabeli np takie 3 wiersze, 2 o takiej samej dacie. Stronka z skryptem odswieza sie pare minut po polnocy (by miec nowa date), porownuje czy jest jakis rekord o takiej samej dacie jesli tak to wpisuje w miejsce szablonu mail zmienna $imie i $przedmiot. Problem jest taki:
To cholerstwo nie chce mi sie wykonac i nie wiem czemu w tym prosze o pomoc. Prosze tez o wtylumaczenie jak moge napisac reszte skryptu zastanawiam sie jak pobrac reszte danych z jednego wiersz i to wyslac. Boje sie, ze podczas wykonywania skryptu i kiedy beda 2 rozne wiersze ale z ta sama data to wysle jednego maila zamiast dwoch albo zle sciagnie reszte rekordow np polowe z 1 polowe z 2. Prosze bardzo pomoc i z gory wszystkim dziekuje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:54 |