![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 232 Pomógł: 1 Dołączył: 11.03.2003 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam pewien problem , w jednym pliku mam formularz, w ktorym :
Teraz część zmiennch leci do nastepnego pliku w sesji
I teraz po dodawaniu cos do istniejącyh zmiennych nic sie nie zmienia , nie wiem co to jest ? W czym problem tkwi Sesja uruchomiona jest w pliku nadzednych index.php z ktorego jest odwolanie do tych linków pomóżcie! pa |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ze wzgledow bezpieczenstwa nie mozna do sesji zapisywa zmiennych bezposrednio z get ani post. Nazwij zmienne w formularzu inaczej a potem je przyrownuj.
-------------------- run Forest run ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 232 Pomógł: 1 Dołączył: 11.03.2003 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie zmienia to faktu, ze moj problem nadal istnieje, bo to nie była odpowiedz
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli chodzi ci o te linijki:
$_SESSION['dataod'] = $_SESSION['datado'] + $_SESSION['dod2']; $_SESSION['mag'] = $_SESSION['mag'] + $_SESSION['dod3']; to spróbuj te zmienne skleić ,a nie zsumować (jeżeli typy zmiennych są nie-liczbowe). To nie java! Zamiast '+' użyj '.'. Zajrzyj też do manuala ![]() i zwróć uwagę na to , ze If you are using $_SESSION (or $HTTP_SESSION_VARS), do not use session_register(), session_is_registered() and session_unregister(). Ten post edytował misterLu 8.10.2004, 16:54:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:03 |