![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Już na początku chciałbym powiedzieć, że jestem ciałkiem początkujący w JS i w sumie google api v3 zacząłem korzystać z musu stworzenia mapy do projektowania tras rowerowych. I niestety pewna rzecz nie daje mi spokoju... Postanowiłem na razie dać użytkownikowi do wyboru rysowanie tras "od linii" oraz za pomocą wyznaczenia startu i końca wycieczki oraz jakiś tam przystanków (waypoints'ów), co umożliwia narysowanie trasy według ulic... I tu niestety mam problem, ponieważ wszystko jest to uzależnione od checkboxa, który decyduje o tym czy chcemy korzystać z pierwszej opcji czy z drugiej... I tu coś się dzieje... Akurat w tej wersji działa mi rysowanie trasy według ulic, ale mapa zupełnie nie reaguje na kliknięcie, które umożliwia postawienie markera... Mam nadzieję, że jakoś to objaśniłem ![]()
Jakby co travel_street decyduje właśnie o wyborze tej opcji i na pewno się zmienia wraz z kliknięciem checkboxa P.S. Jakby co mogę dać większą część kodu, jeśli będzie to konieczne... Problem, w pewnym sensie, rozwiązany ![]() Ten post edytował REC007 11.05.2013, 18:27:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:57 |