![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 12 Dołączył: 17.09.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam nie mogę znaleźć w internecie informacji na temat sprawdzania czy tekst mieści się na jednej stronie
np mam 10 tabeli jedne mniejsza drugie większe konkretnie chodzi o to że jeżeli tabela jest na 1/4 strony to na stronie są 4 tabeli jeżeli na 2/4 to są 2 na stronę a jeżeli więcej niż 1 strona to na kolejnej stronie automatycznie dodaje mi <th> z nagłowkami tabeli a potem dalej dane. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja kiedy generuje tabele / tekst w pętli to przy każdym okrążeniu sprawdzam pozycję kursora
i jeżeli jest niebezpiecznie blisko końca dokumentu to dodaje nową stronę "ręcznie" -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 12 Dołączył: 17.09.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mdpf nie zawiera funkcji getY
nikt nie jest w stanie mi pomóc ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:30 |