![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, pilnie potrzebowałbym o zrobienie pewnego skryptu, a mianowicie
napisz program ktory pobierze login haslo i liczbe z zakresu od 0 do 20 napisz funkcje ktroa sprawdzi poprawnosc wprowadzanych danych (login zawiera male i duze litery,cyfry oraz #@%*&^ w ilosci od 6 do 12 znakow,haslo powinno skladac sie z 10 znakow) nastepnie trzeba napisac funckje ktora sprawdzi czy login podany przez uzytkownika znajduje sie w pliku loginy.txt do funkcji jakoi parametr przekazac login podany przez uzytkownika.
tyle udalo mi sie zrobic i w tym miejsu stanąłem z gory dziekuje za okazana pomoc ;] Ten post edytował gibson 10.05.2013, 10:57:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pilnie potrzebuje aby ktoś zajął się moim autem. Zadanie - napraw auto, pomaluj na czarno, wymień olej i zatankuj do pełna.
Kod umyłem lusterka tyle udalo mi sie zrobic i w tym miejsu stanąłem z gory dziekuje za okazana pomoc ;] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie odrabiamy prac domowych. Zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:55 |