![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Bawię się z logowaniem użytkowników, jako pliki rejestracji i logowania użyłem skryptu ze strony http://www.webskrypty.pl/2010/system-rejes...i-uzytkownikow/ Oczywiście musiałem trochę poprzerabiać, bo niektóre rzeczy są przestarzałe w PHP 5.4... Jednak jest problem z logowaniem, bo gdy mam logowanie, po poprawnym podaniu loginu i hasła dałem żeby przekierowywało na index.php w danym katalogu co działa, ale jak chcę wydrukować na ekranie zmienną $_SESSION['login'] w pliku index.php to nic nie wyświetla. W pliku index.php mam taki kod: W pliku logowanie.php mam kod jak poniżej, a dalej jak na skrypcie ze stronki, mimo to nie działa ![]() PS. Status ustawiłem sobie na 1, bo na localhost nie mogę wysyłać maili aktywacyjnych Ten post edytował bulwaa7 9.05.2013, 15:52:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Upewnij się, że przed każdym session_start(); masz wstawiony session_name('login_success');.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:07 |