![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z tym błędem: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/xxx/domains/xxx.pl/public_html/oop/index.php:1) in /home/xxx/domains/xxx.pl/public_html/oop/index.php on line 3
Plik index:
A w pliku config mam połączenie z bazą, obstart na początku, oraz funkcje która ładuje mi reszte klas. Żadnych spacji nie mam przed php itp. próbowałem też dać session start w pliku config, no ale.. Może to hosting? może kodowanie? PS: wiem że ten temat był poruszany wiele razy, i przejrzałem wszystkie z tych tematów, ale nadal nie wiem jak rozwiązać ten problem. Ten post edytował Cinnanical 9.05.2013, 07:29:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 116 Dołączył: 3.06.2012 Skąd: Lędziny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kodowanie pliku na utf-8 bez BOM.
Dodatkowo upewnij się, że session_start() to pierwsza linia Twojego kodu zaraz po <?php (nic wcześniej nie includujesz etc.). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaraz sprawdze bez tego bom. No raczej pierwsza linia. W index.php jest jako pierwsza, potem ładuje config a z configa ładują sie klasy, później w indexie ładuje podstrony, tyle.
EDIT: Działa, dziękuje bardzo. Ten post edytował Cinnanical 9.05.2013, 07:58:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 02:10 |