![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć ponownie.
Mam do Was pytanie. Chciałbym wyświetlić rekord z bazy danych, który pozwolił by mi na dynamiczną edycję elementu strony bezpośrednio w panelu administracyjnym. $sqleka = "SELECT * FROM baza_testowa"; $test = mysql_query($sqleka); $test = mysql_fetch_array($test); ?> TEST <form action="<?php echo $link; ?>" method="post" name="note" style="font-size: 12px;"> <input type="hidden" name="user" value="123" /> <textarea name="what" rows="15" cols="85" style="font-size: 11px;font-family:verdana,sans-serif;"><?php echo $test['content']; ?></textarea> <p> <input type="submit" value="Zapisz" /> </p> I tu stoję w czarnym punkcie, bo nie wiem jak to po prostu zrobić, żeby zadziałało .. ;/ W bazie jako content mam już wstawiony text htmlowski, który miałby się wyświetlać na podstronie panelu, lecz pytanie jest czy kod jest poprawny, a na stówkę jest błędny. Proszę o wskazówki ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 355 Pomógł: 50 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może spróbuj wyprintować sobie zmienną $test
i zobacz czy struktura się na pewno zgadza czy to nie czasami $test[0]['content'] ![]() -------------------- przetwornik yt na czasie :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 12:29 |