![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pewien problem, otóż mam formularz a w nim pole textarea z formularza dane chce zapisać do bazy danych mysql, problem tkwi w tym że przy mniejszej ilości znaków w polu tekstowym skrypt działa poprawnie, jednak ja potrzebuje dodawać ich około 5000 i w tedy mój skrypt nie działa wie ktoś może co można z tym zrobić
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
błąd jaki się pokazuje to ten przy or die przy zapytaniu "Błąd podczas dodawania do bazy danych filmów", ale on pokazuje się jak np wkleję jakiś tekst z sieci, przy małej ilości znaków działa poprawnie
Ten post edytował bfeatr 8.05.2013, 14:14:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
zamiast nic nie mowiacego komunikatu, wyswietl blad....
nie: or die ("Błąd podczas dodawania do bazy danych filmów"); a: or die (mysql_error()); poza tym poczytaj o mysql_escape_string() bo jak tekst bedzie zawierał ciapki to rozwali ci zapytanie, co prawdopodobnie wlasnie się teraz dzieje -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
pomogło wielkie dzięki;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:45 |