![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Nie do końca wiedziałem gdzie ten temat wstawić i z wyliczanki mi wyszło, że właśnie tu ![]() Wracając do tematu.. gdzie mogę zaczerpnąć wiedzę na temat sms premium... chodzi mi o automat, który po wniesieniu opłatyudostępni wgląd do większej części serwisu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Tworzysz tabele np. kody z 2 polami tj. kod i data_waznosci
2. Wrzucasz kody dostarczone przez twojego operatora płatności do tej tabeli z data_waznosci równe np. 1 3. W miejscu gdzie użytkownik dokonuje płatności sprawdzasz czy wpisany przez niego kod istnieje w tabeli z wartością daty wazności 1 4. Jeżeli nie to jego kod jest nieprawidłowy. Jeżeli istnieje to otrzymuje dostęp do zakupionej usługi, wówczas zmieniasz date waznosci na 0. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak, ale jak to wszystko wygląda jakiego operatora i gdzie to mogę znaleźć, biorę pod uwagę także możliwość przelewów, wiec jak to wygląda? Jest do tego jakiś artykuł? bo nawet nie wiem pod jakim hasłem tego szukac.. ;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dotpay np. ma gotowy przykładowy skrypt do pobrania. Więc możesz sobie z niego skorzystać.
Z resztą większosć operatorów udostępnia przykładowe wtyczki. -------------------- WebLemon.pl - projektowanie stron www, reklama i PR w internecie - Adwords, Facebook.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
platnosci-online.pl Korzystalem i polecam. Jest parę możliwości do wyboru. Możesz wziąść automatyczny skrypt od nich a możesz pobrac paczkę kodów.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:24 |