![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chcę podpytać w jaki sposób najlepiej realizować interfejs graficzny dla programów (skryptów) napisanych w php, chodzi o działanie pod Linuxem lub BSD w konsoli. Wiem jet php'owe GTK, ale już bardziej user friendly jest Ncurses. Jedno i drugie ma bardzo słaby support w sieci. Czytałem też gdzieś, że można do tego wykorzystać Lynx'a. Bardzo Was proszę o podzielenie się doświadczeniami. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
looknij: http://www.php.net/manual/pl/ref.ncurses.php to o to chodzi pewnie ... ta sama biblioteka uzyta jest w mc ... pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ncurses.............. wiem ze jest.
Mam prosbe do ludzi, ktorzy robili GUI dla php aby podzielili sie doswiadczeniami. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 21:24 |