![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: że znowu ლ(ಠ益ಠლ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
napisałem sobie dziś prosty sktypr do Dużego Lotka, nazwałem go Tata- Lizator ![]() Chodzi mi teraz o jakieś wskazówki na temat optymalizacji tegoż skryptu. Jestem pewien że można to samo wykonać w pętlach. Próbowałem oczywiście już wielokrotnie! ale niestety, nie udało mi się... Nie wyskakiwały blędy tylko np. nic nie pojawiało się na stronie, albo skrypt zapętlał się i nie wychodził z FOR albo WHILE. Ogólnie wiem jak to zrobić w tzw. pseudojęzyku (czyli na ludzkie zrozumienie) ale jak tok myślenia przełożyć na php, to już nie mam pomysłu... Widocznie źle myślę... Dlatego proszę Was o pomoc, oto cały kod skryptu:
Cały problem tkwi oczywiście w tym, że liczby nie mogą się powtarzać! PS. skrypt testowany we Flashu (ActionScript) wygląda bardzo fajnie, losuje liczby na bieżąco, widać jak się zmieniają ![]() Ten post edytował tomilipin 7.10.2004, 18:05:14 -------------------- Kod $kobieta = 'Kobieta zmienną jest...'; |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:47 |