![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2013 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam już pare pod-stron ale chciałbym wiedziec jak rozmieszczac menu za pomoca .css żeby było np
link1 link2 link3.... itd (??ale żebym mógł wybrac ktora podstrona moze miec menu - żebym mogl ukryc niektore (testowe). ![]() Ten post edytował Neeew 5.05.2013, 15:52:57 -------------------- możesz coś przeczytać jeden raz dokładnie lub przerabiać pare razy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niezbyt ciebie rozumiem, narysuj swój problem jak nie wiesz jak go opisać. Jedyne co mi przychodzi do głowy po tak sformułowanym pytaniu to użyj list (ul) z ustawioną szerokością w css
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2013 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pare podstron np:
strona1.html strona2.html strona3.html strona4.html strona5.html itd... ja za pomoca tego ul" robiłem ale mi ciagle dobywa ciagle kolejna i wtedy musze edytowac kazda strone to za np 5lat bede rok edytowal.... (w przenosni) wiec chce menu w .css na dana strone ale na wybrana przezemnie. umie ktos? bylo na kursach ale nie zrozumialem. -------------------- możesz coś przeczytać jeden raz dokładnie lub przerabiać pare razy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co ma do tego css? Do generowania menu użyj np. php poczytaj choćby tutoriale które są przyklejone w tym dziale.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 06:54 |