Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [php]Pare projektów
Varqina
post 5.05.2013, 14:36:21
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
Jestem nowy na forum i raczej nie zagoszczę tutaj długo jednak chcąc skorzystać z waszej gościnności, zaczynając od początku:
Jestem studentem III roku elektroniki i telekomunikacji na Politechnice Rzeszowskiej i pojawił się przedmiot "Technologie aplikacji internetowych" po co nie wiem, można by w nieskończoność krytykować system szkolnictwa ale i tak to nie-da, w każdym bądź razie kazano elektronikowi który przez 3 lata bawił się w symulacje obwodów, projektowanie itd zrobić projekt facepalmxd.gif .
Moj projekt to strona do przeglądania PDfów not katalogowych poszczególnych mikroprocków jednak sam html nie wystarczy i musi być kombinacja przynajmniej 2 języków mianowicie, chciałem się zwrócić z prośbą o stworzenie mi skryptów które będę mógł wkomponować do htmla tzn. poprzez klikniecie na obrazek zostanie otworzona aplikacja gadu-gadu, stworzenie miejsca do napisania adnotacji oraz poprzez naciśnięcie przycisku wyślij to co było tam napisane będzie widoczne na innej stronie, oraz coś w stylu dodawania komentarzy na stronie.
prosił bym bardzo o pomoc bo chcąc nie chcąc tego nie ogarnę, jeżeli ktoś ma stronę w której są wykorzystane takie rozwiązania oraz po-części samouczek php dobrze wytłumaczony również bym prosił o taki link.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie
- Varqina   [php]Pare projektów   5.05.2013, 14:36:21
- - Gość   BUHAHAHA co za młot sciebie !   5.05.2013, 14:42:19
- - lobopol   Samouczki masz w przyklejonym temacie w tym dziale...   5.05.2013, 14:57:05
- - Spawnm   Hehe, zamykam   5.05.2013, 15:03:25

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 14.07.2025 - 04:54